Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw website laten maken: voor- en nadelen

Een website laten maken is tegenwoordig van groot belang voor elk bedrijf of professional die serieus aan de slag wilt gaan. Met een goed gebouwde site heeft u een online visitekaartje, maar ook een marketingtool, die ervoor kan zorgen dat u meer klanten of opdrachten binnenkrijgt. 

De voordelen

Mensen hebben steeds minder tijd, misschien komt dat omdat u veel werkt, of omdat u nog een gezin heeft naast uw werk. Het zelf maken van een site is dan teveel om er ook nog naast te doen. Bovendien staat de site niet zomaar online! In zo’n geval kan het een optie zijn om iemand of een bedrijf in te huren om het te laten doen. Op die manier kunt u zich richten op uw werk en hoeft u niet helemaal uit te zoeken hoe u precies een goed draaiende site bouwt. Een professional die u inhuurt kent alle fijne kneepjes en heeft binnen een veel kortere tijd een goede site gemaakt. Daarnaast weet de professional precies wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van sites. Zo krijgt u een site die er professioneel en modern uitziet. U weet immers zelf ook alles over uw eigen vakgebied. Een laatste voordeel is dat de professional geen enkel detail overslaat. Een goed functionerende site heeft veel aspecten waaraan moet worden gesleuteld. Zo moet er rekening worden gehouden met design, SEO, code en marketing. 

De nadelen

Er zijn natuurlijk ook nadelen aan het laten bouwen van een site. Deze nadelen richten zich vooral op de prijs. Wanneer u rondkijkt op internet ziet u veel verschillende prijzen. De ene nog duurder dan de ander. Het is dus lastig om een goed bedrijf te vinden die uw site voor een schappelijke prijs ook echt tot in de details bouwt. Daarnaast geeft u toch de controle van uw onderneming voor een deel uit handen. Goed vooronderzoek en duidelijke afspraken zijn daarom essentieel.

Website laten maken door SiteToGo

Bij SiteToGo kunt u een website laten maken door online marketeers. Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing ziet uw website er niet alleen modern en professioneel uit, maar is deze ook optimaal voor Google en zet uw bezoekers om in klanten. Wij bouwen uw site in WordPress, dat betekent dat u zelf ook aanpassingen kunt maken. Zo houdt u alle touwtjes zelf in handen! Wij bieden u goed advies, zodat u ook na het bouwen uit de voeten kunt met uw eigen site. Neem ook een kijkje op onze site voor voorbeelden en onze zeer schappelijke prijs.