Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Geen stress met een verhuisbedrijf in Ede

Vlekkeloos verhuizen door een verhuisbedrijf in Ede in te huren? Waaijenberg Verhuizen (onderdeel van Mondial Movers) helpt u graag bij het verhuizen van uw inboedel van A naar B. Met al meer dan 120 jaar ervaring in verhuizen, kunt u rekenen op de beste service en kwaliteit. Verhuizingen kunnen het beste gestructureerd aangepakt worden. Helaas is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De stress van verhuizen is dan ook niet voor niets één van de meest stressvolle periodes in uw leven en is vaak niet fijn voor uzelf, uw partner en/of andere gezinsleden.

Wie zijn Waaijenberg Verhuizers?

Waaijenberg Verhuizers begon in 1896 en werd opgericht door Sander Waaijenberg senior. Destijds vervoerde hij zand en grind door middel van paard en wagen. Na de tweede wereldoorlog namen zijn zoons Sander junior en Henk het bedrijf over en vormden het het transportbedrijf dat het tegenwoordig is. In 2003 sloot Waaijenberg zich aan als onderdeel van de groep Mondial Movers. Mondial Waaijenberg verhuizers hebben meerdere vestigingen door het land: in Ede, Assen, Kolham, Delfzijl, Groningen, Hoogezand en Emmen. “Zuinig op de spullen van een ander” is het motto van het bedrijf. Daarom kunt u altijd rekenen op professionaliteit en klantgerichtheid. U kunt op hen rekenen als een betrouwbare partner als het gaat om verhuizingen en/of het opslaan van uw inboedel (of u nou particulier bent of dat het voor een bedrijf bestemd is).

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland met een verhuisbedrijf in Ede

Waaijenberg Verhuizers is ook graag uw verhuisbedrijf in Ede als het gaat om internationale verhuizingen. Naar het buitenland vertrekken is geen makkelijke beslissing. Vaak gaan er wel een aantal maanden of zelfs jaren verstreken voordat u zo een grote beslissing maakt. Nu u toch eindelijk de knoop heeft doorgehakt, komt de verhuizing steeds dichterbij. Een nationale verhuizing is al stressvol, laat staan een internationale verhuizing. Bij Waaijenberg Verhuizers kunt u de stress uit handen geven en kunt u zich focussen op de verandering tussen twee landen. Waaijenberg is lig van de European Moving Group (EMG) en is daarom op de hoogte van alle bijzondere regels en wetten die gelden voor bijvoorbeeld transport en invoerrechten.