Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagman verhuurt opslagruimtes in Utrecht

Een opslagruimte in de omgeving van Utrecht nodig? Dan kan Opslagman u helpen met hun filiaal in de Domstad. Opslagman heeft zich in Utrecht gevestigd, omdat wij merkten dat vooral in deze omgeving vraag was naar een opslagruimte. Utrecht heeft een uitstekende infrastructuur, waardoor het een interessante stad wordt voor bedrijven. Het bijkomende nadeel hiervan is dat de grondprijs omhoog gaat en een locatie in de binnenstad ontzettend prijzig is. Bedrijven gaan dan op zoek naar een opslagruimte om hun materialen op te slaan. Bovendien merkten wij dat niet alleen bedrijven, maar ook particulieren op zoek waren naar een beveiligde en droge opslagruimte. Wij hebben daarom een nieuw filiaal in Utrecht geopend om meer bedrijven te helpen.

Een veilige en verzorgde opslagruimte

Onze nieuw gebouwde opslagruimtes in Utrecht zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle vastgestelde normen. Ze zijn brand en inbraak beveiligd, onze opslagboxen zijn namelijk voorzien van camerabewaking. Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd. Met de beelden die wij maken gaan wij uiteraard integer om en delen wij niet met derden zonder uw toestemming. Onze beveiliging gaat zover dat wij alleen u een sleutel geven en de verantwoordelijke van onze onderneming, zodat als u bijvoorbeeld uw sleutel kwijt raakt, wij altijd een reservesleutel achter de hand hebben. Daarnaast hebben onze ruimtes een goede temperatuurregeling, zodat u nooit in de kou hoeft te staan als u  uw box betreedt. En er wordt regelmatig gecontroleerd op luchtvochtigheid, zodat u uw archieven op kunt slaan zonder dat ze vergaan. Daarnaast zorgen wij dat u geen last heeft van ongedierte. Tot nu toe hebben wij deze buiten de deur weten te houden!

De klantenservice geeft service waar u wat aan heeft

Voor al uw vragen en problemen kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. Zij beantwoorden graag al uw vragen, geven tips en proberen u van betrouwbaar en vakkundig advies te voorzien. Ons doel is om u zo’n fijn, mogelijke samenwerking met opslagman te veroorloven. Heeft u interesse gekregen in een samenwerking met opslagman? Huur online de box, bij ons geldt vandaag een box besteld, morgen al gebruiken. Door onze online werkzaamheden kunnen wij snelheid en flexibiliteit garanderen. U betaald alleen voor wat u gebruikt!