Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Traineeship Overheid, ga de uitdaging aan!

Het is voor jonge hoogopgeleiden niet altijd eenvoudig om een baan te vinden. Het is lastig om direct na het afstuderen een baan te vinden die past bij het niveau. Wilt u direct aan de slag bij een overheidsinstelling waar u kwaliteiten tot hun recht komen? Volg dan een traineeship overheid via Newpublic. 

Volg een Traineeship bij de overheid

Beschikt u over een HBO of WO opleiding in de richting van Recht, Talen of Politiek? Dan is de kans groot dat Newpublic een goede plek voor u kan vinden bij een overheidsinstelling. Een traineeship overheid is speciaal voor net afgestuurde hogeropgeleiden met geen tot weinig werkervaring. Op deze manier kunt u direct bij een goede organisatie terecht. 

Aanmelden en vergoeding 

Op de website van Newpublic  staan alle vereisten vermeldt voor de aanmeldingsprocedure. Komt u in aanmerking voor een traineeship overheid? Neem dan contact op met Newpublic om te zien op welke plek u aan de slag komt. Newpublic werkt met overheidsinstellingen door heel Nederland. De kans is groot dat u op een plek bij u in buurt aan de slag kunt. U ontvangt een vergoeding voor de gewerkte uren. Dit is een salaris conform de eisen die gelden voor salariëring bij trainees. 

Meer informatie over traineeship overheid? Neem dan een kijkje op de website Newpublic.nl of neem telefonisch contact op over deze tweejarige traineeships.