Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Soorten en merken intercomsystemen

Intercomsystemen zijn de meest onderschatte beveiligingssystemen die er zijn. Door een intercomsysteem in een appartementencomplex of bedrijfspand worden er dagelijks inbraken voorkomen. Er zijn twee verschillende soorten intercomsystemen; audio systemen en video systemen. Daarnaast zijn er verschillende merken die ieder eigen prioriteiten hebben in hun systeem. Door het lezen van dit artikel krijgt u een beter beeld van wat de belangen, soorten en mogelijkheden bij een intercomsysteem zijn. Bent u er wel al uit, of oriënteert u liever zelf verder naar de soorten systemen? Bij Arend Beveiliging kunt u voor al uw wensen terecht!

 

Audio intercomsystemen

Een intercomsysteem op basis van audio is zeer praktisch, maar een iets minder veilige optie dan die op basis van video. Er is wel een mate van controle en herkenbaarheid op basis van het stemgeluid van de bezoeker. Echter, op basis hiervan is de benodigde graad van vertrouwen redelijk hoog. Wanneer u niet vaak bezoek krijgt van vreemden op uw bedrijf of in uw appartement, dan is dit zeker een optie. Het gunstige aan dit intercomsysteem is namelijk dat het letterlijk gunstiger (goedkoper) is dan die met video.

 

Intercoms met video

De intercomsystemen met video zijn een stuk veiliger. Door de controle die plaatsvindt op basis van visuele aspecten, kunt u met zekerheid zeggen of u deze persoon wilt binnenlaten of niet. Een nadeel van het intercomsysteem met video is echter dat het een stuk duurder is dan een audio systeem. Zeker wanneer de kwaliteit beeld van de camera erg goed is, kan de prijs snel oplopen.

 

A-merk beveiligingssystemen

Het beste merk voor audio intercomsystemen is 2N Intercom. Deze systemen zij geavanceerd en bieden sinds kort hun geavanceerde techniek ook in combinatie met geïntegreerde camera’s. Als dat nog niet genoeg is, heeft u bij sommige modellen ook direct een toegangscontrolesysteem!

Een alternatief, wat geduchte concurrentie is voor dit intercomsysteem, is Dahua. Met veel ervaring in alle vormen van beveiliging, wordt uw veiligheid met dit systeem tevens gegarandeerd. Het technische gehalte is bij deze intercoms wat lager, maar ze zijn erg praktisch en u kunt met een systeem van Dahua jaren vooruit.

Voor een intercomsysteem dat betrouwbaar is, audio en/of video heeft en aan al uw wensen voldoet, kunt u direct bij Arend Beveiliging terecht!

 

 

https://arendbeveiliging.nl/