Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Repromat: al 40 jaar expertise

Wat is Repromat?

Repromat is een bedrijf die al veertig jaar specialist is in grootformaat scan- en printoplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Doordat Repromat al bijna een halve eeuw bestaat heeft het bedrijf veel ervaring en kennis over het verwerken van grootformaat documenten. Na de start van Repromat in 1977 is Repromat uitgegroeid tot dé leverancier van printsystemen voor de technische en grafische markt en tegenwoordig zijn alle branches welkom.

De producten

Repromat heeft een grote selectie van printers, multifunctionals, vouwsystemen, snijplotters, scanners, verbruiksartikelen. Voor elk bedrijf, zzp’er, overheidsinstantie of NGO is een geschikt printsysteem op maat beschikbaar bij Repromat. U staat niet alleen voor het maken van de keuze van welke oplossing geschikt is voor uw situatie, want onze specialisten geven u graag advies over welk printsysteem het meeste geschikt is. Niet alleen kan u uw printers bestellen bij Repromat, maar ook papier, inkten en printkoppen, zodat het een volledig pakket is, gelijk en makkelijk te gebruiken voor uw bedrijf.

De specialisten

Een groot deel van de werknemers van Repromat werken al meer dan vijfentwintig tot dertig jaar bij Repromat. Deze grote ervaring en kennis komt duidelijk naar voren in het advies dat op maat wordt gegeven door de professionals. De werknemers zullen persoonlijk contact hebben met u om zo goed mogelijk mee te denken over welk printsysteem of ander apparaat geschikt is voor uw stand van zaken en wensen. Om zo goed mogelijk in te spelen op de markt houdt Repromat de hele tijd de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten. Dit geldt niet alleen voor wat u nodig heeft, maar ook wat uw klanten nodig hebben. Dit draagt allemaal bij aan het geven van een optimaal advies.

Showroom

Klinkt dit nou allemaal te goed om waar te zijn? Ervaar de expertise van Repromat dan vanuit eerste hand in de showroom. De showroom is gevestigd bij het hoofdkantoor van Repromat in De Meern. Het nieuwste van het nieuwste staat in de showroom, zodat u alles zelf kan uitproberen. Dat niet alleen, aangezien Repromat u dan gelijk advies kan geven, terwijl u rustig een kopje koffie of thee kan nuttigen.