Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een eiken vloer?

Wilt u een een eiken vloer kopen? Zoek dan niet verder. Wij hebben de beste en het breedste aanbod een eiken vloeren van Nederland. Wij bewerken de vloeren in onze eigen fabriek in Barneveld. Onze prijzen voor houten vloeren zijn altijd ruim onder de gemiddelde marktprijs, omdat wij de vloeren zelf bewerken in onze eigen fabriek. Wij hebben geen tussenhandel en wij hoeven dus geen marge in te leveren aan de tussenhandel. Dit heeft voor u een groot voordeel, namelijk de prijs. U betaalt bij ons nooit teveel.

Voordelen eiken vloer?

Een eiken vloer heeft meerdere voordelen en kan op meerder manieren gebruikt worden. De kleur van het hout kan naar wens worden aangepast. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een eiken vloer met een witte uitstraling te nemen zodat u er altijd licht in uw huiskamer is. U kunt er ook voor kiezen om een antieke vloer te kiezen die voor een warme sfeer zorgt. Wij bieden zelfs geblokte houten vloeren aan of vloeren met een visgraat. Hierdoor lijkt uw vloer erg origineel. Welke houten vloer u ook kiest, ze hebben altijd een aantal voordelen. Een van de voordelen is dat eiken vloeren erg makkelijk zijn schoon te houden. Viezigheid is lastig te zien op houten vloeren en het is gemakkelijk om de houten vloer schoon te maken met een vochtig doekje.

Eiken vloer prijs

Een eiken vloer hoeft helemaal niet duur te zijn. Zoals gezegd, wij bieden voor voordelige prijzen houten vloeren aan. De prijs van de eiken vloer is afhankelijk van de kwantiteit en de afwerking natuurlijk. Afwerken en afwerken en het onderhoud gaat dieper in wat voor basis kleuren en technieken er zijn om een eiken vloer te beschermen en bovenal mooi te houden. Dit zijn eigenlijk wel onderwerpen die we in de showrooms kunnen laten zien en verder kunnen uitleggen. Wat zijn de verschillen binnen oliën, wat is een polymeer top coat en wat voor voordelen heeft deze. Als u een eiken vloer heeft gekozen, bent u helaas nog niet klaar. U kunt verder nog kiezen uit vele afwerkingen, opties en ondervloeren. Kijk op onze website voor een overzicht.