Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Jouw favoriete motorrijschool in Den Haag

Ben je eindelijk oud genoeg om voor jouw motorrijbewijs te gaan en is het enige wat je nu nog nodig hebt een rijschool die jouw kwalitatieve motorrijlessen biedt? Rijschool GUL zorgt dat het halen van jouw motorrijbewijs (A2, A1, A) slechts een formaliteit is. Lees direct verder over onze motorrijlessen!

Over Rijschool GUL

Het halen van jouw motorrijbewijs, ongeacht of die A, A1 of A2 is, is vaak lastiger dan het leren autorijden. Je hebt namelijk niet alleen te maken met het sturen, maar je moet ook jouw balans kunnen houden. Bovendien ben je vele malen kwetsbaarder dan in een vierwieler. We willen je niet ontmoedigen, want motorrijden vinden wij ook het mooiste wat er is. Daarom gaan we samen met jou een plan opzetten waarmee jij binnen de kortste keren jouw motorrijbewijs hebt gehaald!

Een aanpak op maat

Bij onze motorrijschool in Den Haag wordt altijd gezorgd voor een aanpak op maat. Allereerst brengen wij jouw huidige niveau in kaart, net als jouw talent. Op basis van een eerste proefles wordt achterhaald wat jouw sterke punten zijn, en natuurlijk ook jouw minder sterke punten. Op basis daarvan maken wij een aanpak op maat, zodat het halen van jouw motorrijbewijs slechts een formaliteit is. Daarbij wordt aan alle randvoorwaarden voldaan. Zo krijg je les op een Honda CB650F en volg je jouw AVB rijlessen op ons eigen AVB oefenterrein. Daarbij zorgen wij voor lesmateriaal voor zowel praktijk als theorie en bieden wij voldoende kledingruimte, zodat je je niet thuis al om hoeft te kleden.

Al met al is Rijschool GUL de motorrijschool van Den Haag, waar jij zorgeloos jouw motorrijlessen kunt volgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik een van de bovenstaande links aan en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

https://www.gulrijopleidingen.nl/