Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Grofvuil container huren

Bij een verhuizing komt soms veel meubels en materiaal tevoorschijn waar u niets meer aan heeft. In dat geval is het het beste als u dit direct weggooit. Vooral bij een verhuizing is dit jammer om dit weer mee te nemen. Dit is kost een hoop gesleep en dat is jammer tijd als u meubels toch niet meer gebruikt. Om zo snel mogelijk van uw grofvuil af te zijn kan het zinvol zijn om een grofvuil container te huren.

Waarom een grofvuil container huren?

Het grote voordeel van het huren van een grofvuil container is dat u niet zelf met uw grofvuil naar het gemeentelijke afvalpark hoeft te rijden. Vaak gaat het om grote onderdelen, die niet direct in de auto passen, dus u zult een aanhangwagen moeten huren. Vervolgens lukt het meestal nog niet om alles in één rit te vervoeren en zult u meerdere keren moeten rijden. Beseft u hoeveel tijd u hiermee kwijt bent? Als u een container huurt, wordt deze voor of naast uw huis geplaatst. U deponeert daar het grofvuil in en u kunt direct weer in huis aan de slag zonder tijdsverlies. Normaliter zit bij de huur van een container ook de leges inbegrepen die u moet betalen voor afvoer van het grofvuil. Bekijk hier het aanbod om een grofvuil container te huren.

Soorten grofvuil containers

Afhankelijk van de hoeveelheid grofvuil kunt u een grofvuil container huren van verschillende afmetingen. Een kleine grofvuil container is zo’n 3 m³, terwijl u in een hele grote container wel 15 m³ aan grofvuil kwijt kunt. Daarnaast heeft u de keuze in een open container of een gesloten container.

Gebruikt u de container meerdere dagen, dan kan een gesloten container handig zijn om te voorkomen dat buurtbewoners de container gebruiken voor sluitafval en uw afval heeft een goede bescherming tegen regen. Bezoek Bouwbak voor een volledig overzicht aan mogelijkheden.