Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter leasen betekent geld in je zak houden

Per toeval stuitte ik op de website van Polderscooter waar ik las dat zij scooters leasen. Nieuwe scooters of gebruikte scooters, maakt helemaal niet uit. Ik kende het principe wel van auto’s leasen. Maar bij het leasen van een auto moet je hem na enkele jaren gewoon weer inleveren. Je betaalt elke maand een fiks bedrag, maar hij wordt nooit jouw eigendom. Bij het uitpluizen van de website over scooter lease bij Polderscooter leken er eigenlijk alleen maar voordelen aan te zitten. Maar dat kan toch niet? Ergens moet er toch een addertje onder het gras zitten? Zoals altijd het geval is wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn?

Geen addertje onder het gras als je een scooter least

Omdat ik alleen maar voordelen zag bij een scooter leasen, heb ik via de website van Polderscooter om meer informatie gevraagd. Ik kon het namelijk niet zomaar aannemen dat er geen addertje onder het gras zat. Ik werd al direct de dag nadat ik het formulier op hun website had ingevuld, gebeld. Op al mijn vragen, zelfs de kritische, kreeg ik antwoorden. Vanwege dit prettige telefonische onderhoud waarbij in alle rust mijn vragen werden beantwoord, heb ik daarna direct een aanvraag ingevuld voor het leasen van mijn nieuwe scooter. Ja, ik wilde wel een nieuw scooter, zodat ik gebruik kan maken van een geruime garantieperiode mocht dat onverhoopt noodzakelijk zijn.

Scooter leasen volledig online

Om de nieuwe scooter te kunnen leasen heb ik een formulier op de website ingevuld, vervolgens kreeg ik een offerte per post. Die zag er echt goed uit. Ik heb de addertjes gezocht, maar serieus waar, niet kunnen vinden. Ik kon na het terugsturen van de getekende offerte inclusief enkele documenten die ik moest verzamelen, niet meer wachten op mijn nieuwe scooter.  Al met al duurde het slechts 5 werkdagen voordat de nieuwe lease scooter op mijn naam stond en ik ermee de weg op kon. Nu geniet ik al meer dan een half jaar van de Riva LX mat grijs sport. Een prachtige scooter. Dankzij scooter lease van Polderscooter.nl kan ik nu veel eerder van mijn nieuwe scooter genieten dan wanneer ik eerst voor de volledige aanschafprijs moest sparen.