Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een schoorsteenveger uit Den Bosch die meer dan vegen kan!

Dankzij de schoorsteenveger uit Den Bosch heb ik twee vliegen in één klap kunnen doen met mijn huis. Het was namelijk zo dat en mijn schoorsteen weer een beurt kon gebruiken, maar ook mijn dakgoot kon een keer schoongemaakt worden. Daarom zocht ik een schoorsteenveger en iemand die mijn dakgoot op een goede manier kon schoonmaken. Ik had er nooit bij stilgestaan dat deze twee taken ook een schoorsteenveger kon doen. Klik hier voor schoorsteenveger Den Bosch.

Meerdere klussen in één bij de schoorsteenveger uit Den Bosch

Toen ik op de website van de schoorsteenveger van Den Bosch zat, zag ik meteen dat ze inderdaad meerdere diensten leverden dan alleen maar schoorsteen vegen. Ook in contact komen met het bedrijf was simpel. Via de website kon ik direct via de telefoon in contact komen met de persoon van het bedrijf. Daar hadden ze bij mij meteen een goede eerste indruk en kon ik meteen een afspraak maken wanneer ze konden komen en welke diensten zij voor mij konden verrichten. Nadat we de datum hadden geprikt, kreeg ik netjes een bevestigingsmail met daarin alles wat we hadden besproken via de telefoon en hoeveel het ongeveer zou kosten voor mij. De prijs vond ik het meevallen.

Goed resultaat op het dak

Op de dag dat de mannen van Hendriks Vegers kwamen, waren ze ruim op tijd aanwezig en erg klantvriendelijk. Ze waarschuwde mij dat er wel wat herrie kon worden gemaakt als ze bezig waren, maar dat vond ik gelukkig niet zo erg. Na een uurtje had ik het gevoel dat ze niet meer bestonden. Ik had echt totaal geen last van hen en ze kwamen ook netjes gedag zeggen toen ze klaar waren met de klus. Ik had ze nog een kopje koffie en een koek aangeboden voor het harde werk dat ze hadden geleverd. Mijn schoorsteen en mijn dakgoot zijn weer helemaal schoon!

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Hendriks Vegers voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Hendriks Vegers voor meer informatie over alle diensten die zij voor uw schoorsteen en dak kunnen doen voor een goede prijs.