Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een opslagruimte in Amsterdam Oost

Ook voor een opslagruimte in Amsterdam Oost ben je bij Opslagman aan het juiste adres. Wij hebben droge en verwarmde opslagruimtes voor een betaalbaar bedrag.

Flexibele opslagruimte in Amsterdam Oost

Bij Opslagman vindt u een flexibel te huren opslagruimte in Amsterdam Oost. Al onze ruimtes zijn eenvoudig online te huren. Zonder afspraak heeft u direct toegang tot de ruimte. Vul gemakkelijk online uw gegevens in, bekijk de huurovereenkomst en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur. Hierna ontvangt u direct uw toegangscode en boxnummer, zodat u elke dag van de week bij uw ruimte kunt. De huur van een ruimte bij Opslagman is flexibel, wij kennen namelijk geen opzegtermijn. Uw ruimte kunt u dus kosteloos dagelijks opzeggen.

Veilig en vertrouwd

Opslagman verhuurt al 18 jaar succesvol ruimtes aan particulieren en bedrijven. Onze ruimtes worden voor een vaste lage prijs verhuurd en zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 6 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds. Onze scherpe vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig en wij verkopen ook geen andere spullen. Wij richten ons echt op onze ruimtes. Niet voor niets hebben wij dan ook 24 uur per dag toegangscontrole en camerabewaking die ervoor zorgen dat uw spullen altijd veilig staan.

Verschillende groottes

Onze goed beveiligde ruimtes variëren in grootte. Hierdoor vindt u altijd de juiste ruimte voor uw spullen. Een grote ruimte is bijvoorbeeld erg handig als u uw gehele inboedel wilt opslaan. Als u echter maar een paar dozen heeft, kunt u kiezen voor een kleinere ruimte. Blijkt na uw aanvraag dat u toch de verkeerde grootte heeft uitgekozen, dan is dat bij ons geen probleem. U kunt bij Opslagman gemakkelijk en zonder extra bijkomende kosten naar een grotere of kleinere ruimte verhuizen. Het is zelfs mogelijk om uw spullen te bewaren in een zeecontainer. Deze staat gewoon in een verwarmde ruimte, zodat er niets met uw spullen gebeurt. Kijk voor meer informatie over onze opslagruimtes in Amsterdam Oost op onze website of neem contact met ons op.