Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een geschikt lamelparket vinden

Samen met mijn vriend wilden we heel graag een nieuw lamelparket in onze vloer laten leggen. Onze oude vloer is nog van de vorige bewoner geweest en deze begon steeds meer te verslijten. Daarom werd het tijd om deze vloer eruit te halen en er een nieuwe in te leggen voor een goede prijs. Maar we wisten nog niet precies wat voor soort lamelparket we wilden hebben. Dus we zochten een bedrijf die ons lamelparketten kan verkopen maar ook goed advies kan geven.

Een bedrijf vinden die goede lamelparketten verkocht

Het vinden van een goed bedrijf dat lamelparketten verkoopt was gelukkig niet heel moeilijk. Bij ons in de omgeving zijn er vele vloerbedrijven waar we langs konden gaan. Maar velen hebben ons zeer teleurgesteld. Want bijna alle bedrijven hadden hetzelfde soort lamelparket maar geen van hen had een bijzondere en mooie houtsoort die wij wilden. Dus gingen we verder kijken op het internet en gelukkig kwamen we daar Bax Houthandel tegen. We zagen dat dit bedrijf niet ver was van ons en zijn meteen gaan kijken in hun showroom. We waren meteen verrast bij het assortiment wat ze allemaal aanbieden. Daarna raakte we in gesprek met een medewerker daar die ons goed kon helpen.

Bax Houthandel levert goede service

We gingen praten met een medewerker van Bax Houthandel en vroegen hem een paar vragen om te kijken of hij ons goed advies kon geven. We vroegen bijvoorbeeld of een eiken lamelparket beter was dan een ander soort houten vloer bij ons in huis. Het advies van de werknemer was erg oprecht en we konden er echt iets mee. We zijn daar weggegaan met een goed gevoel en hadden een lamelparket gekocht. Ze vroegen nog of wij hun service wilden dat zij de vloer voor ons erin leggen, maar daar zijn wij ook erg handig in! Nu de vloer erin zit zijn we er super blij mee. Die oude vloer zijn we allang vergeten!

Contact

Meer weten over het assortiment van Bax Houthandel en zijn diensten? Bekijk dan de website via www.baxhouthandel.com voor meer informatie. U kunt ook een kijkje nemen in hun showroom.