Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een bedrijf vinden die spuitgieten gebruikt

Tegenwoordig is het moeilijk om een bedrijf te vinden die nog gebruikt maakt van spuitgieten. Vele producten worden niet meer op die manier gemaakt, alleen het product dat ik had bedacht kon niet anders dan met een spuitgiet gemaakt worden. Daarom was ik op zoek naar een technisch bedrijf die mij kon helpen met mijn product ontwikkelen aan de hand van spuitgieten.

Van concept tot aan de spuitgieten

In het begin dacht ik dat ik gewoon van de spuitgieten gebruik kon maken, maar dat bleek lastiger te zijn dan ik had gedacht. Gelukkig had ik al wat contact gehad met het bedrijf HSV TMP. Dat was een van de weinige bedrijven die nog werkte met spuitgieten en ik mocht daar langskomen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek had ik ook mijn concept tekeningen meegenomen van mijn product. Het was meteen duidelijk dat voordat ik de spuitgieten mocht gebruiken, dat er een technische tekening hiervan moest komen. Ik heb dat aan hun overgelaten en we hebben soms een meeting gehad voor bepaalde details van het product. Dit vond ik zelf een fijne aanpak omdat het wel gaat om mijn product. Na een paar weken hadden we eindelijk alles wat we nodig hadden om het product nu echt klaar te maken voor productie.

Goede samenwerking met HSV TMP

Voordat we echt de productie konden starten, moest er nog goed gekeken worden of alles klopte en bepaald materiaal besteld worden. Dit duurde ongeveer drie weken en toen werd ik uitgenodigd om mee te helpen met de productie. Ik vond dit erg interessant om mee te maken en uiteindelijk een fysiek product vast te houden. Ze werken daar super nauwkeurig zodat er niks fout kon gaan en dat ik ook gelukkig niet gebeurt. Na ongeveer nog een paar weken waren mijn producten af en kon ik ze gaan verkopen. Ze liepen als een trein en ik moest snel weer nieuwe bestellen. Het was echt een fijne samenwerking en ik zou graag nog een keer een project met HSV TMP willen doen.

Meer weten over de diensten van HSV TMP? Bekijk dan de website van HSV TMP voor meer informatie.