Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

De perfecte hittebestendige kit vindt u bij Technischeprodukten.nl!

De hittebestendige kit dankt zijn naam aan het afschermen van onderdelen die zeer heet worden. De kit is bestendig tegen wel zo’n 300 graden Celsius! Dit betekent dat het ideaal is om te gebruiken bij voorwerpen die snel heet worden, zoals ovens en fornuizen. De hittebestendige siliconenkit is flexibel zodat het met verschillende temperaturen kan meebewegen. Deze flexibiliteit in combinatie met de precisie van de hittebestendige siliconenkit zorgen voor een uniek technisch product. Lees snel verder als u meer informatie wilt over de hittebestendige kit en het overige aanbod van Technischeprodukten.nl.

De hittebestendige kits van CTN en Den Braven

Op onze website bieden wij vier verschillende hittebestendige siliconenkits aan. De eerste twee zijn van het merk CTN en de laatste twee van Den Braven. De pluspunten van de hittebestendige kit van CTN zijn onder andere dat het over een snelle uitharding beschikt en u geen kitpistool nodig heeft. Daarnaast is het nauwkeurig te doseren en heeft de kit een hoge hittebestendigheid. Bij CTN kunt u kiezen tussen de zwarte en transparante variant. De hittebestendige kit van Den Braven is iets goedkoper en heeft ook genoeg pluspunten. Deze variant is namelijk buiten toepasbaar, waterbestendig en tot 4 uur brandbestendig. Bovendien kunt u er zelfs mee kitten in voegen tot 30 mm breed en heeft de kit een luchtdichte afsluiting. De laatste hittebestendige kit van Den Braven is zelfs hittebestendig tot wel 1200 graden Celsius! Deze optie is dan ook specifiek gericht op het kitten van kachels en haarden. Op onze website Technischeprodukten.nl kunt u meer informatie vinden over de hittebestendige kits.

Het overige aanbod van Technischeprodukten.nl

Naast hittebestendige kits kunt u bij Technischeprodukten.nl ook terecht voor allerlei andere technische producten. Voor zowel boren, technische sprays als handschoenen bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn eigenlijk het walhalla voor elke klusliefhebber. Daarom zou u ook maar snel onze website moeten bezoeken om meer te weten te komen over ons brede aanbod. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de hittebestendige kits of andere technische producten, dan kunt u simpel contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.