Busje huren in Zoetermeer

Wij, een vriendengroep, willen graag een busje huren in Zoetermeer. Dit omdat we in januari met zijn allen een week op vakantie willen gaan naar Zwitserland. Naar de wereldberoemde stad St. Moritz. Een stad met drukke winkelstraten en heel veel hotels. Het is een dure stad met veel modewinkels, maar daar gaan wij niet voor. Wij gaan voor de gezelligheid, het skiën, lekker eten met elkaar en vooral veel lol maken.

Voor zes personen een busje huren in Zoetermeer

De beste oplossing voor ons is het huren van een busje in Zoetermeer. Wij gaan met zes personen weg en dan zou je eigenlijk met twee auto’s moeten gaan. Waarom eigenlijk niet een busje? Gezellig met zijn allen in een busje en er is genoeg ruimte voor het opbergen van koffers, skilatten, skikleding enzovoort. Even stoppen onderweg, elkaar afwisselen zodat ook niemand moe wordt tijdens het rijden en iedereen alert is.

Met het busje op vakantie naar Zwitserland

Laten we eens bellen met Infinity Car Rental in Zoetermeer. Hier wel bekend in Zoetermeer en omgeving voor het huren van een busje of bestelbusje. Het is belangrijk om te weten of er een busje beschikbaar is in januari. En of er een busje te verkrijgen is voor zes personen. Uiteraard willen wij ook weten wat de prijs is, of de auto verzekerd is en of het aantal kilometers ook vrij is. Er wordt ons verteld dat er een negenpersoonsbus is, een Renault Traffic. Een weektarief is 115 euro per dag. Kilometer vrij, dus komen er geen extra kosten bij voor eventuele extra kilometers die gemaakt worden. Je hoopt dat het nooit gebeurt, maar het kan natuurlijk altijd. Pech. Infinity Car Rental biedt pechhulp aan en het is mogelijk om je eigen risico af te kopen. De grote vraag is natuurlijk of de bus ook beschikbaar is op de data dat wij willen vertrekken en weer thuis willen komen. Mijn vrienden en ik boffen, want de Renault Trafic is beschikbaar van vrijdag 22 januari tot en met vrijdag 29 januari. Laten we deze maar reserveren voor die week. Nadat we alles besproken hebben krijgen wij een bevestiging per mail gestuurd. Nog een paar weken en dan kan de pret beginnen. Ook dankzij Infinity Car Rental.