Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Baan bij OTTO

Ga werken bij OTTO Work Force. Je vindt een baan zo bij ons. Je hoeft alleen naar een vacature te zoeken en je vindt het werk dat je wilt. Door werk te zoeken bij ons bedrijf kan je snel aan de slag bij ons. De voorwaarde is dan wel dat je met respect omgaat met anderen. Je moet wel respect hebben anders kan je bij ons niet werken. Ook moet je goed zijn in wat je doet als je dat niet bent dan zoeken we wat anders. Je hoeft namelijk niet te solliciteren bij ons omdat we enkel de beste mensen aannemen. Behoor jij tot de beste mensen dan kan je je direct inschrijven en een baan krijgen.

Verder kan je gebruikmaken van de vele services die we te bieden hebben. Zo kunnen we je huisvesting geven op het moment dat je naar het buitenland gaat. Je gaat dan naar het buitenland en zal dan een plek om te wonen nodig hebben. Je kan dan daar gaan werken via een baan bij OTTO Work Force die dan alles voor je regelt.

Zoek een baan bij ons

Zoek bij ons een baan en je zal die vinden OTTO Work Force biedt van alles en nog wat en je kan dan direct aan de slag gaan. Kies een baan als orderpicker en je kan direct gaan werken. Je krijgt dan een headset waardoor je de opdrachten doorkrijgt. Jouw zal dan verteld worden wat je moet doen zoals het gaan naar de juiste stelling. Daarna krijg je dan te horen in welk schap je moet zoeken en vervolgens wordt je doorgegeven hoeveel je nodig hebt. Ook is het mogelijk om als magazijnmedewerker aan de slag gaat. Je zal dan weliswaar ook orders klaar moeten maken, maar in dat geval hoef je niet rond te rijden met een elektrische step. Een ander ding is dat je als voorman aan het werk kunt gaan. Dan kan je leiding geven als dat meer iets voor jou is.

Werken bij ons

Ga bij ons werken en je hebt ruime keuze uit al onze vacatures. Je kan veel bereiken door bij ons werk te zoeken. Er zijn vele banen die je kunt kiezen. Neem er een van en ga aan de slag. Als je maar respect en vaardigheid hebt dan komt het goed. Meld je meteen aan.

 

https://www.ottoworkforce.nl/