Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa Sprint 2017

Veel Vespa liefhebbers zijn al een ruime tijd in afwachting over wat Vespa in 2017 zal gaan doen met het aanbod scooters en vooral de Vespa Sprint 2017 is dan ook een veel besproken item.

 

Vespa is natuurlijk al een toonaangevend merk van zichzelf en hoeft dan ook eigenlijk niet veel nieuws naar buiten te brengen, wat het overigens natuurlijk wel doet! Het nieuws dat Vespa naar buiten bracht was vooral over de kleuren waarin de Vespa Sprint 2017 verkrijgbaar zou zijn.

 

Er zijn al verschillende berichten en afbeeldingen te vinden waarop de nieuwe kleuren worden besproken of getoond. Natuurlijk zijn de nieuwe kleuren helemaal 2017 en dat wil zeggen, opvallend, kleurrijk en vlot!

 

Welke nieuwe kleuren bevat de Vespa Sprint 2017

De Vespa Sprint 2017 bevat twee nieuwe kleuren die plaats zullen maken voor de kleuren geel en blauw. De nieuwe kleuren waar veel over gesproken wordt zijn de kleuren arancio en verde, met andere woorden oranjekleurig en groenkleurig.

 

De nieuwe kleuren zijn even wennen, maar staan de Vespa Sprint 2017 subliem en hiermee wordt weer even door Vespa bewezen dat ze prima weten wat ze doen!

 

Wat mag je nog meer verwachten van de Vespa Sprint 2017

De Vespa Sprint 2017 zal naar verluid nog wel een aantal verbeteringen krijgen, Vespa is namelijk geen merk dat puur en alleen een paar nieuwe kleuren zal gebruiken, zonder nog meer verbeteringen aan een model aan te brengen.

 

Wat voor een soort verbeteringen kunnen dit zijn? Vaak gaat het dan om gadgets, maar ook motorische en andere technische verbeteringen, maar het kan ook zijn dat er andere aanpassingen worden doorgevoerd, maar Vespa zal het niet bij enkel een paar kleuren houden.

 

Waarom een Vespa Sprint 2017 kopen

Over het merk Vespa kunnen we kort en krachtig zijn, dit is namelijk een van de beste scootermerken die er op dit moment is. Dit geeft dan eigenlijk ook al een beetje het antwoord, Vespa is namelijk gewoon een heel goed merk en de scooters uiterst betrouwbaar, ben je dus op zoek naar een nieuwe scooter die helemaal meegaat met de laatste mode? Dan moet je zeker de Vespa Sprint 2017 overwegen.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/