Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schuifpuien aanschaffen was een goede investering

Voor ons huis hebben we laatst nieuwe schuifpuien aangeschaft bij een specialist. We hebben een tuin bij ons huis, maar vonden de verbinding van die twee niet zo goed. We moesten eerst altijd door een klein schuurtje achter, zodat we de tuin in konden. Dat wilden wij niet meer en gingen op zoek naar een oplossing. Deze was al snel gevonden door ons, want we wilden graag schuifpuien. Het enige wat we niet wisten was waar we die moesten halen.

Waar moesten we schuifpuien halen?

We hadden natuurlijk veel keuzes om te kiezen waar we onze schuifpuien gingen halen. Samen zijn we gaan kijken in verschillende soorten winkels in de omgeving die ons konden helpen of kijken of zij het product beschikbaar hadden. Al snel bleek dat we niet zelf de schuifpui in het huis konden installeren, dus wilden we graag een bedrijf vinden waar we het product kunnen kopen en dat ze het ook bij ons gaan monteren. Zulke bedrijven konden we moeilijk vinden. De eerste beste bedrijf waar het mogelijk was om deze dienst te kunnen regelen, hadden niet het product wat wij zo graag wilden. Daarom werd het tijd om op het internet te zoeken naar andere bedrijven die dit wel konden. Gelukkig kwam er al snel vele resultaten te voorschijn, onder andere Schipper Ede. We gingen naar de website van Schipper Ede en werden meteen verrast door het assortiment dat er werd aangeboden.

Schipper Ede is de expert

We namen contact op met het bedrijf om een afspraak te maken. Nadat de afspraak was gemaakt, gingen we op die dag naar het kantoor van Schipper Ede. Daar gingen we praten over het product waar wij interesse hadden en of zij ons daarin konden helpen. Het bleek zelfs een match made in heaven. Van het aanbod wat ze hadden tot het aanbieden van het monteren van de schuifpui was helemaal in orde. We gingen snel akkoord en binnen een paar weken hadden we onze schuifpui al in ons huis staan. Nu kunnen we snel en makkelijk van huis naar tuin lopen. Schipper Ede is echt een top bedrijf!

Meer weten over Schipper Ede? Bekijk dan de website van Schipper Ede via www.schipper-ede.nl voor meer informatie.