Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schréder: verlichtingsoplossingen van kwaliteit

Waarschijnlijk kent u de verlichtingsoplossingen van Schréder onbewust wel. Bent u wel eens bij de Champs-Élysées geweest in Parijs of het Colosseum in Rome? Dit zijn twee bekende voorbeelden van onze verlichtingsoplossingen en wat Schréder hiermee kan bereiken. Schréder B.V. in Rhenen is onderdeel van de multinational Schréder Groep met meer dan 2600 medewerkers en in totaal 48 locaties over de hele wereld. Zoals u ziet uit de twee bekende voorbeelden van onze verlichtingsoplossingen staan wij wereldwijd bekend om onze kwaliteit verlichtingsoplossingen en duurzame werkwijze, maar ook onze focus op comfort en veiligheid. Wij streven vanuit deze principes dan ook naar verlichtingsoplossingen die zo min mogelijk onderhoud nodig hebben, zoveel mogelijk energiebesparing en dat onze producten installatie klaar geleverd worden. Onverassend passen onze vier fundamentele waarden hierbij: duurzaamheid, veiligheid, comfort en besparingen. 

Individuele verlichtingsoplossingen bij Schréder

Bij Schréder realiseren wij ons dat elke individuele klant andere eisen en wensen heeft voor de optimale verlichtingsoplossing passend bij de situatie van deze klant. Wij zullen dus altijd streven naar een persoonlijke werkwijze en houden door het gehele proces rekening met de klant als individu, van ontwerp tot uitvoering. Onze deskundigen proberen hiermee voor elke klant een passende verlichtingsoplossing te vinden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de identiteit van de klant. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste sfeer. Door de verlichting, de besturingssystemen en overige functies aan te laten sluiten op de identiteit van de klant kunnen wij voor iedereen een passende verlichtingsoplossing realiseren.

Schréder LED generatie

Schréder is actief bij verscheidene sectoren, waaronder sport, industry, tunnel, campus, transit, illumination, road+urban en ambiance. Verlichtingsoplossingen zijn namelijk noodzakelijk voor veel verschillende landschappen, stedelijk en landelijk. Overal waar mensen leven is licht nodig. Bij welke sector wij ook aan het werk zijn, wij streven altijd naar duurzaamheid. Hierom proberen wij bij al onze klanten de lokale economische activiteit te stimuleren en groen te handelen. Concrete voorbeelden van hoe wij dit doen is door onze uitstoot te reduceren, te werken met gerecyclede materialen en ons uiteraard aan de milieulicenties te houden. Ook hebben wij de Schréder LED generatie ontwikkeld, gamma LED-armaturen te gebruiken bij al onze verlichtingsoplossingen. Iets anders speciaals is dat wij ook daglicht en intelligente functies gebruiken bij onze verlichtingsoplossingen voor meer efficiëntie. Meer weten? Bekijk onze website.