Ook onderdelen ISRI vrachtwagenstoel en busstoelen apart leverbaar

ISRI is dé internationale marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige ergonomische stoelen waaronder busstoelen en een vrachtwagenstoel. Het bedrijf voert zowel de ontwikkeling als de productie zelf uit en kan met 50 fabrieken verspreid over 20 landen altijd snel leveren. Stoelenspecialist EBLO is officiële importeur van dit merk in de Benelux en voert daarnaast ook diverse servicewerkzaamheden uit. Van reparatie -en revisiewerkzaamheden tot stofferen of bedrukken van de stoel met een bedrijfslogo: EBLO levert klanten het totaalpakket. Dankzij en continue grote voorraad van zowel stoelen als onderdelen is maatwerk altijd mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en beschikt over een grote showroom waar op het gemak kennis kan worden gemaakt met de ISRI stoelen.

Met adviseurs kijken naar de juiste zithouding op vrachtwagenstoel

Goed zitten begint met een goede stoel. Wat volgt is de juiste zithoudingen dat kan per toepassing enorm verschillen. Wordt er regelmatig opgestaan uit de stoel of blijft de chauffeur uren achter elkaar zitten. Draait een chauffeur veel met de rugleuning of is deze gefixeerd? Dit soort factoren spelen mee bij de juiste afstelling van een vrachtwagenstoel en busstoelen. Een stoel kan op ergonomisch vlak perfect zijn afgesteld; als er niet ‘goed op wordt gezeten’ heeft dit weinig nut. Bij EBLO zijn meerdere ergonomisch adviseurs werkzaam die samen met de klant kijken wat de juiste zithouding is en geeft uitleg over de natuurlijke pasvorm van de stoel.  Er kan een zitinstructie worden gegeven in de showroom van ISRI leverancier maar er kan ook een zitinstructie bij klanten op locatie worden gegeven.

Hulp bij monteren onderdelen busstoelen

EBLO is officiële leverancier van een ISRI vrachtwagenstoel en busstoelen en levert bovendien het hele onderdelenprogramma. Om te bepalen welk onderdeel u nodig heeft voor uw stoel maken wij gebruik van een gedigitaliseerde exploded view tekening waar ook de onderdeellijsten aan gekoppeld zijn. Dankzij deze gedetailleerde informatie en onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij klanten die ISRI-onderdelen zoeken altijd snel van dienst zijn. Het team van EBLO ondersteunt klanten bij het monteren van deze onderdelen met behulp van digitale montage-instanties.  Ook revisie en herstoffering is bij EBLO in vertrouwde handen. Het bedrijf beschikt over een grote, goed uitgeruste werkplaats waar maatwerk wordt geleverd. Zo wordt een ISRI stoel helemaal naar wens van de klant gemaakt. Onze revisie- en herstofferingswerkzaamheden kunnen wij ook op locatie uitvoeren.

Optimaal comfort NTS2 vrachtwagenstoel 

De nieuwste generatie busstoelen en vrachtwagenstoel van ISRI combineert een modern design met perfect zitcomfort en innovatieve functies. NTS2 stoel heeft een gemakkelijk te bedienen gordelinstelling en heeft een instelbereik van 60mm. De gordel voldoet aan de nieuwste keuringvereisten ECE 17. Ook de armleuning heeft een hoger bedieningsgemak dankzij het grote instelwiel en de intuïtief geplaatsen bedieningselementen. Ook het onderstel van de stoel is verbeterd op gebeid van zitdiepte, veerweg en horizontaalinstelling. Bovendien is het klimaat-en verwarmingssysteem vernieuwd voor optimaal comfort. De NTS2 is in twee uitvoeringen leverbaar: de Comfort en de Premium.

Naast de serie busstoelen en vrachtwagenstoel van heeft ISRI ook een passende oplossing voor onder meer rail en openbaar vervoer, bouwmachines, toren- en hijskranen, kantoor- en stuurstoelen, 24H stoelen en stoelen voor kleine voertuigen. Hiermee heeft EBLO voor elke chauffeur of machinist de juiste stoel. De stoelen voor rail voertuigen worden door de dochterfirma van ISRI (SKA) gefabriceerd. De producten uit deze lijn voldoen aan zowel de nieuwe als de bestaande eisen EN45545 en DIN5510-2 en hebben een lange levensduur. Ze hebben inmiddels een perfecte staat van dienst bewezen in zowel binnen- als buitenland. Onlangs heeft EBLO nog het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf RET mogen voorzien van nieuwe bestuurdersstoelen voor de Citadis 1 trams. De bestuurderstoel is volledig luchtgeveerd en voorzien van diverse automatische instellingen (ISRI 6860/885).

https://isri.nl