Losse onderdelen bestellen op Grammer.nl: scherpe prijzen en snelle verzending

Desnos-demenagement

Grammer beschermhoezen, armleuningen, gordels, rugverlengingen & hoofdsteunen, veersystemen en draaiplaten bestelt u op Grammer.nl. Ook dempers, contact switchen, luchtbalgen en compressoren zijn in de webshop verkrijgbaar. Regelmatig heeft Grammer.nl stoelen in de actie waarbij een onderdeel gratis wordt meegeleverd. Hoe de site in de gaten voor aantrekkelijke aanbiedingen!

Bestel beschermhoes voor stoel snel en eenvoudig online

Een van de onmisbare trekker onderdelen voor bestuurders die hun stoel willen beschermen tegen vocht en vuil zijn stoelhoezen. De beschermhoes in de webshop van Grammer.nl is passend voor de Grammer Maximo stoel’. De hoes is eenvoudig over het zit-en rugkussen heen te trekken en zorgt ervoor dat de stoel minder snel slijt. Naast beschermhoezen zijn ook armleuningen, gordels, rugverlengingen en hoofdsteunen verkrijgbaar. Hoofdsteunen kunnen optioneel worden uitgevoerd met (bedrijfs)logo. Ook voor veersystemen en draaiplaten zijn wij uw vertrouwde adres. Neem voor meer informatie over onze trekker onderdelen gerust contact met ons op!

Advies op maat bij keuze trekker onderdelen

Het bestellen van trekker onderdelen doet u niet alleen op Grammer.nl vanwege het grote en diverse aanbod producten; tijdens werktijden kan er contact worden opgenomen met onze Grammer productspecialist. Hij voorziet u graag van meer informatie over de Grammer stoelen en trekker onderdelen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bestelt u trekker onderdelen op Grammer.nl dan profiteert u bovendien van snelle levering (binnen 4 werkdagen), de mogelijkheid om achteraf te betalen en een niet-goed-geld-teruggarantie.

https://grammer.nl/