Films in de Bijlmermeer

In de Bijlmer staat een van de meest bezochte Pathé bioscopen van Nederland. Momenteel draaien er meerdere films en ieder is de moeite waard om te bezoeken. Hieronder een kort overzicht van enkele beschikbare voorstellingen.

Black Panther

Gebaseerd op de verhalen van Marvel’s Black Panther volgt deze film het verhaal van T’Challa. Na de dood van de koning van Wakanda, zijn vader, keert hij terug naar zijn thuisland om zijn rechtmatige plek als koning te claimen.

Fifty Shades Freed

Deze sensuele film is gebaseerd op het razend populaire derde boek uit de Fifty Shades serie ‘Vijftig Tinten Vrij’. Jamie Dornan en Dakota Johnson spelen de rollen van Christian grey en Anastasia Steele zoals. Rollen die hen op het lijf geschreven blijken te zijn na de vorige films uit deze serie.4

Maze Runner: The Death Cure

Alweer het laatste deel van de Maze Runner serie. In deze waanzinnige finale is Thomas, gespeeld door Dylan O’Brien, de leider van zijn groep ontsnappers en leidt hij ze op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

Etentje voor of na de film

Natuurlijk is je avondje film niet compleet zonder een heerlijk etentje bij een van de beste restaurants in de Bijlmer arena GaRD Nordic Kitchen. Een restaurant met een groot scala aan opties wat ervoor zorgt dat er voor iedereen wat tussen zit. Kies een hoofdgerecht met daarbij uw favoriete bijgerechten. Voeg er een lekkere salade aan toe, een paar Zweedse gehaktballen en misschien een stuk Deens Smørrebrød. GaRD heeft voor ieder wat wils.

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/