Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een gloednieuwe verkoopwagen aanschaffen

Ik heb samen met een bedrijf een gloednieuwe verkoopwagen gedesignd en gekocht. Zelf sta ik vaak op de markt mijn prachtige bloemen te verkopen. Ik vind dit het leukste beroep wat er is en maak er elke dag mensen mee blij. Alleen mijn oude verkoopwagen begon het niet meer zo goed te doen en het is niet meer praktisch vergeleken met de functies die er nu mogelijk zijn. Daarom wilde ik graag een nieuwe aanschaffen.

Een verkoopwagen designen zoals ik het wil

Ik had vele eisen voor een nieuwe verkoopwagen. Ik wilde het beste van het beste en natuurlijk eentje die erg praktisch is. Want als bloemist moet ik soms even wat in elkaar kunnen knutselen of iets inpakken voor de klant. Bij het bedrijf van Innovan Trailers kon ik snel terecht voor een afspraak om bepaalde details te bespreken. Al snel kwam ik erachter dat al mijn eisen voor de verkoopwagen mogelijk waren. Hier was ik erg blij mee en we begonnen meteen met het designen. We zaten allebei op één lijn en ik kon het al meteen goed in mijn hoofd zien. De definitieve schets werd een paar weken later naar mij opgestuurd en ik ga daar een akkoord op. Nu moest ik wachten op het eindresultaat en ik kon niet wachten!

Het eindresultaat

Ongeveer een maand later kreeg ik een telefoontje dat mijn verkoopwagen klaar stond. Ik kon niet wachten en ben meteeen naar Innovan Trailers gereden om hem te bekijken. Wat een prachtige wagen is het geworden. Ik dacht eerst dat ik aan het dromen was, maar het was echt! Deze wagen was helemaal van mij en ik kon niet wachten om hem op de markt te testen. Veel klanten van mij viel hem meteen op en ik kon hem nu ook trots presenteren.

Innovan Trailers

Wilt u meer weten over het bedrijf Innovan Trailers of alle producten die zij voor u kunnen maken? Kom dan eens gerust langs in de showroom waar verschillende wagens klaar staan. Op de website vindt u hier ook meer informatie over. Deze kunt u vinden via www.innovantrailers.nl.

Related Posts

Voordelige verhuisbedrijven Den Haag

Kiezen voor de SIP trunk

Baan bij OTTO