Desnos Demenagement
Image default
Business / Transportation and Logistics

Aluminium schuifpui van productie tot plaatsen

Als er iemand gespecialiseerd is in het zetten van een aluminium schuifpui is dat Schipper Ede wel. Om kwaliteit bij u te garanderen zorgen we dat alleen vakmensen de klus klaren bij u! Het maakt niet uit om hoeveel kozijnen het gaat. U kunt altijd bij ons terecht.

Waarom een aluminium schuifpui?

Een aluminium schuifpui ziet er een stuk strakker uit dan een schuifpui van hout of kunststof. Ook is de isolatie van deze schuifpui erg goed. Nog een voordeel is dat u veel meer glas overhoudt. Hierdoor komt er veel meer daglicht binnen in uw huis. Daarnaast is het heel licht en heeft het geen onderhoud nodig. Door het aanbrengen van een kleur-poedercoating hoeft het niet meer geschilderd te worden. De aluminium schuifpui past bijna in elke woning. Het heeft een mooie en moderne uitstraling.

Productie van een aluminium schuifpui

Ook als het gaat om een aluminium schuifpui heeft elk persoon heeft natuurlijk andere behoeften. Hier hebben wij maximaal op ingespeeld. U kunt namelijk zelf uw ideale schuifpui samenstellen. Dit betekent dat u zelf uit een van de vele kleuren kunt kiezen. Voor elke woning, klein of groot, kunnen wij een schuifpui op maat maken. Zo maken wij het helemaal naar wens voor u. Ook zijn er vele mogelijkheden wat betreft typen schuifpuien. Ook deze zijn leverbaar in bijna alle kleuren. Zo moet er iets bij zitten wat bij u past!

Montage

Het monteren van een schuifpui is niet het makkelijkste klusje. Gelukkig denkt Schipper Ede helemaal mee met u. Van het ontwerp en idee tot en met het plaatsen. Wij plaatsen de aluminium schuifpui binnen 1 dag. Zodat u gelijk kunt genieten van het vele daglicht en het gemak van een schuifpui in huis.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij vinden het enorm belangrijk dat kwaliteit voorop staat samen met duurzaamheid. Daarom nemen wij alleen experts, adviseurs en vakkundige mensen in dienst. Zo kunnen wij aan u garanderen dat wat we doen goed is. Ook duurzaamheid passen wij toe in ons bedrijf. Tijdens het ontwerpen en produceren van de aluminium schuifpui zorgen wij ervoor dat alles duurzaam gaat.

Wilt u een aluminium schuifpui laten maken door Schipper Ede? Bekijk de website.